Yeni Call of Duty İçin Teaser Sitesi Açıldı

29.04.2013 21:32 Samet Konuksal


    Günlerdir gelen Call of Duty söylentileri nihayetinde gerçekleşmeye başlıyor. Activision, Call of Duty'nin resmi sitesini bir teaser sayfasıyla güncelledi.
 
    Aslına bakarsanız bu sayfada pek fazla ayrıntı yer almıyor. Sitede bir mozaik bulunuyor ve Call of Duty hayranlarına bir sonraki Call of Duty oyununun duyurusuna iz bırakma fırsatı sunuluyor. Sayfadaki "Add Me" yazısını tıkladıktan sonra çıkan sayfada gerekli işlemleri yapıp Call of Duty mozağine Twitter hesabınızla katılabilirsiniz. Siteye buradan gidebilirsiniz.
 
    Söylentileri bir arada toplamak gerekirse bir sonraki oyunun adı Call of Duty: Ghosts olacak ve yeni oynanış dinamikleri içerecek. Call of Duty: Ghosts'un en çok dikkat çeken noktası ise, yeni nesil bir grafik motoruyla oluşturulacak olması.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler