Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak?

04.07.2024 16:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulan savaş odaklı nişancı aksiyon oyunu Battlefield 2042 için yepyeni bir etkinlik başlıyor. Dead Space işbirliği ile hazırlanan ortak etkinlik kapsamında korku serisinde yer alan özellikler Battlefield 2042'ye dahil olmayı bekliyor.
 
Yeni etkinlik için tarih verildi 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre işbirliği kapsamında Outbreak adlı yeni bir zaman sınırlı mod dahil olacak. Bu mod içerisinde oyuncular Necromorph ordularını uzak tutmaya çalışacak ve ellerindeki cephaneyi en iyi şekilde kullanacak. Battlefield 2042 x Dead Space etkinliği Mart ayında yayınlanan 7. Sezon - Turning Point'in bir parçası olarak 9-16 Temmuz tarihleri arasında erişilebilir olacak.
 
Öte yandan Nisan ayı içerisinde EA'in Dead Space remake'in beklentileri karşılamadığını belirterek seriyi geri plana attığı iddia edildi. Geliştirici ekip Motive stüdyosu, Ocak 2023 tarihinde Dead Space remake'i piyasaya sürdü ve eleştirmenlerden tam not aldı. Bu olumlu havanın ardından stüdyo, seriye yeni bir yapım daha getirmeye istekli olduğunu bildirdi.
 
Son olarak gün içerisinde yayınladığımız haberde de bahsettiğimiz gibi EA, bu ay Xbox 360 ve PS3 konsollarında üç klasik Battlefield oyununu satıştan kaldıracak. Bu oyunlar arasında Battlefield 3 (2011), Battlefield 4 (2013), Battlefield Hardline (2015) ve ilgili tüm DLC yer alıyor. Oyunlar 31 Temmuz'dan itibaren bu konsollarda dijital olarak satın alınamayacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 4 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 5 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 6 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 7 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler