Crytek Yeni Konsollarda 8 GB Ram Görmek İstiyor

Kimbilir, belki de olası bir Crysis 3'ü yeni nesil konsollar ve PC'de aynı ayarlarda oynayabiliriz.
16.04.2011 20:05 Ersin Kılıç


     Günümüz konsolları her ne kadar bizi şaşırtmaya devam etse de artık myadını doldurmaya başladı. Her ne kadar Sony ve Microsoft'un yeni nesil konsolları için önümüzde daha bir kaç yıllık süreç olsa da PC ile aralarındaki fark git gide açılmaya başlıyor. Özellikle multiplatform oyunlarda PC grafiklerini de kısıtladığı düşünülen konsollar ve konsollardan daha çok para kazanmaya başlayan firmaları düşünürsek bu kısır döngü bir süre daha devam edecek. Peki oyun firmalarının yeni nesil konsollardan beklentisi nedir?
 
     Crysis 2'nin yapım aşaması hakkında Digital Foundy'e konuşan Crytek firmasında grafik tasarımcısı Tiago Sousa,yeni nesil konsollardan beklentilerini açıklamış.
 
     PS3 ve Xbox 360'taki 512 MB Ram ve 256 MB ayrılmış belleğin çok düşük olduğunu belirten Sousa, kosnollardaki beğenmediği noktaları anlatırken Sony ve Microsoft'u aynı kefeye koymuş. Görsel açıdan konsollardaki bu bellek miktarını oldukça düşük bulduğunu açıklayan Sousa, "Yeni nesil konsollarda en az 8 GB Ram görmek isteriz" açıklaması ile beklentilerini de dile getirmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 72 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6'nın Tanıtım Fragmanı 200 Milyon Görüntülenmeye Ulaştı! 15 Temmuz The Outlast Trials'ın Yeni Güncellemesi Neleri İçeriyor? İşte Detaylar 15 Temmuz Söylenti: Crash Bandicoot 5 Sessiz Sedasız İptal Edildi! 15 Temmuz Disney'in 1 TB Boyutundaki Veriyi Hackerlara Kaptırdığı Bildirildi 15 Temmuz Astro Bot'un Yeni Oyunu İlk Başta Açık Dünya Olarak Düşünülmüş 15 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler