Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır

26.08.2024 16:40 Mehmet Tandoğan

 
 
EA ve BioWare tarafından biz oyun severlere sunulacak olan aksiyon rol yapma serisinin en yeni oyunu Dragon Age: The Veilguard için yeni videolar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni bir oynanış videosu oyunun üst düzey aksiyonunu bizlere sunuyor.
 
Dragon Age The Veilguard'da yoldaşlara komut verebiliyoruz
 
 
 
Dövüş sistemine yeni bir bakış sağlayan video içerisinde karakterimizin nasıl saldırı yaptığını, savaşın temellerini, yapacağımız komboları ve çok daha fazlasını görebiliyoruz. Bunun yanı sıra yanımızda görebileceğiniz üzere birçok yoldaşımız bulunuyor ve videodan da anlaşılacağı gibi yoldaşlarımıza komutlar verebiliyoruz.
 
EA tarafından yayınlanacak olan yeni oyun 31 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek. Açıklanan detaylara göre oyun çıkışı ile beraber PC platformunda ışın izleme desteğine sahip olacak. Işın izleme kapsamında hem yansımalar hem de gölgeler yer alacak. Bunun yanı sıra DLSS 3 desteğine de içerecek.
 
Öte yandan Dragon Age: The Veilguard için herhangi bir EA hesabına ihtiyacınız olmayacak. Dolayısıyla Steam hesabınızı EA uygulamasına bağlamanız tamamen isteğe bağlı olacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 1 Dk önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 29 Dk önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 49 Dk önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 1 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler