EA Oyunlarında %45’e Varan İndirim

28.02.2013 16:14 Ersin Kılıç


     Türkiye’nin en büyük oyun dağıtıcısı Aral’dan en sevilen iki EA oyununa, oyun severleri mutlu edecek indirim geliyor. 28 Şubat itibariyle tüm satış noktalarından Need for Speed Most Wanted ve Medal of Honor Warfighter’ı indirimli yeni fiyatlarıyla satın alabilirsiniz.

    Spike TV’nin düzenlediği Video Game Awards’ta en iyi yarış seçilen Need for Speed Most Wanted’ın açık dünyasında sorun çıkartmak için sabırsızlanıyorsanız ya da ödüllü Medal of Honor serisinin, gerçek askeri savaş tecrübesini sunacak olan son oyunu Medal of Honor Warfighter ile terörü avlamak istiyorsanız, işte size kaçırılmayacak fırsat!

     28 Şubat Perşembe gününden itibaren Need for Speed Most Wanted ve Medal of Honor Warfighter’ın PC, PS3 ve XBOX 360 formatlarında geçerli olacak bu büyük indirimden faydalanın ve sevdiğiniz oyunları koleksiyonunuza ekleme fırsatını yakalayın.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Most Wanted Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler