Indiana Jones and the Great Circle 9 Aralık'ta Xbox Konsolları, PC ve Game Pass'te Çıkıyor

22.08.2024 13:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Gamescom'un Opening Night Live etkinliğinde Indiana Jones and the Great Circle'ın 9 Aralık'ta Xbox Series X|S konsolları, PC ve Game Pass; 2025 ilkbaharında ise PlayStation 5 için çıkacağı duyuruldu. Indiana Jones and the Great Circle artık Xbox Series X|S konsolları ve PC için ön sipariş verilebilir ve PlayStation üzerinden istek listesine eklenebilir. Oyunun Premium Edition, Premium Yükseltmesi veya Collector's Edition sürümlerini satın alan oyuncular, 6 Aralık'tan itibaren 3 gün erken erişime sahip olacaklar.
 
Indiana Jones: Kutsal Hazine Avcıları™ ve Indiana Jones: Son Macera™ filmlerindeki olaylar arasında geçen ve Lucasfilm Games iş birliğiyle geliştirilen MachineGames imzalı yapım Indiana Jones and the Great Circle ile oyuncular kendilerini yepyeni bir tek oyunculu, hikâye odaklı maceranın içinde buluyor. Sinemayı andıran sahneleri, bulmaca çözme ve yakın dövüşlerle harmanlayan bu oyunda, oyuncular dünyanın dört bir yanında karanlık güçleri yenmeye çalışacakları yepyeni bir Indiana Jones deneyimine atılacaklar.

Ayrıca Indiana Jones and the Great Circle: The Order of the Giants DLC™'sinin çıkışıyla daha fazla içerikle buluşacaklar. Bu hikâye odaklı DLC, oyunun çıkışından sonra Premium, Premium Yükseltmesi ve Collector's Edition sürümlerinin satın alımları ile erişilebilir olacak. İleriki bir tarihte bununla ilgili daha fazla bilgi paylaşılacak. 
 
Ayrıca Xbox Series X|S konsollarında ve PC'de hem Fiziksel hem de Dijital Sürümleri ön siparişe açıldı. Ön siparişle alakalı daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz. 
 
 
 
Ön siparişlerin hepsi, oyun içi kozmetik eşyalar Lion Tamer Kamçısı'nı ve Traveling Suit Kıyafeti'ni içeren The Last Crusade Paketi ile gelir. The Last Crusade Paketi'ne ek olarak Premium ve Premium Yükseltmesi sürümleri 6 Aralık'tan itibaren 3 gün Erken Erişim'i, Indiana Jones and the Great Circle: The Order of the Giants hikâye DLC'sini, Temple of Doom Kıyafeti oyun içi kozmetik eşyasını ve dijital sanat kitabını içerir.

Son olarak Collector's Edition, 11 inç (28 cm) Great Circle masa küresini de içeriyor. Bu küre, çözüldüğünde gizli bölmesinin açıldığı bir bulmacaya da sahip. CE, önceki sürümlerde bahsedilen dijital içeriğe ek olarak Allmaker Relic replikasını, Macera Günlüğü'nü ve SteelBook® sergi kabinini de içeriyor. Indiana Jones and the Great Circle Collector's Edition hakkında tüm detaylara buradan erişebilirsiniz.
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 3 Saat önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 4 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 6 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler