Little Nightmares Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun: REANIMAL

23.08.2024 21:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Tarsier Studios’un üstlendiği işbirliği odaklı korku macera oyunu REANIMAL resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için çıkışını gerçekleştirecek. Ancak ne zaman piyasaya sürüleceği açıklanmadı.
 
REANIMAL, Little Nightmares esintileri taşıyor
 
 
 
Little Nightmares ve Little Nightmares II'nin orijinal yaratıcılarından bizlere sunulmaya hazırlanan yeni oyun, adeta seriyi anımsatacak unsurları beraberinde getiriyor. Her zamankinden daha korkunç bir yolculuğa çıkmaya hazırlanabileceğimiz REANIMAL’da işbirliği modunun olduğunu söyleyebiliyor ve iki karakterle beraber gerilim dolu bir maceraya atılabiliyoruz.
 
İşbirliği odaklı korku macera oyununda kayıp arkadaşlarını kurtarmak için korku dolu bölgelerden geçmeye hazırlanan bir erkek ve kız kardeş olarak oynuyoruz. Hem karada hem de tekneyle keşiflere çıktığımız oyunda hayatta kalmanın yollarını aramak durumunda kalıyoruz. Arka planda ise rahatsız edici bir hikaye ve detay bizleri bekliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler