Raging Loop, 30 Ağustos'ta PS5, Xbox Series ve Xbox One'a Geliyor

24.08.2024 13:28 Umut Tandoğan

 
 
Kemco, gizemli görsel roman Raging Loop'u PlayStation 5, Xbox Series ve Xbox One için 30 Ağustos'ta yayınlayacağını duyurdu. Microsoft Store ön siparişleri 23 Ağustos'ta başlayacak.
 
Raging Loop şu anda dünya çapında PlayStation 4, Switch, Steam üzerinden PC ve Android'de, Japonya'da ise iOS'ta mevcut. PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarında 4K çözünürlük desteği yer alacak.
 
Kendinizi tenha bir Japon köyü olan Yasumizu'da geçen heyecan verici bir psikolojik korku hikayesine kaptırın. Yoğun bir sis etrafı sarmış ve herkesin ayrılmasını engelliyor. Antik tanrılar köylüleri tek tek avlamak için geri döndüler. Şölen başladı, köyden sağ kurtulabilir misin?
 
Haruaki Fusaishi, Japonya'nın dağlık bir bölgesindeki ücra bir yerleşim yeri olan Yasumizu'ya yeni gelen genç bir adamdır. Şölen olarak bilinen uğursuz bir yerel geleneğe dahil olacaktır. Köylüler arasında, herkesten intikam almaya yemin etmiş bir varlık olan kurt adam gizlenmektedir. 
 
Anlaşılır bir akış şeması sayesinde tüm seçimlerinizi takip edin. Hikayeyi geri sarın ve farklı sonuçları görmek ve karakterlerin motivasyonlarını öğrenmek için diğer eylemleri seçin . Bir ölüm, size yeni yollara erişim sağlayacak ve sizi katilin kimliğine yaklaştıracak bir Anahtar olan yeni bir bilgi parçasıyla ödüllendirilebilir. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler