SH: Downpour Avrupa'da 4 Kasım'da Çıkacak Gibi

29.08.2011 10:08 Alkan Adakaner


      Murphy Pendleton adlı bir tutuklunun macerasını konu edinecek olan Silent Hill: Downpour'un Avrupa çıkış tarihi Amazon UK'nin açıklamasına göre 4 Kasım olacak. Bu açıklamanın ardından artık Konami'nin açıklamasını bekleyeceğiz.
 
     Şu ana kadar oyunun Amerika çıkış tarihini veren Konami ise malesef hala Avrupa çıkış tarihini resmi olarak açıklamadı. Artık Eylül ayına girmemize az kaldığını göz önünde bulundurursak Konami resmi açıklamayı yakında yapacaktır.
 
     Amazon gibi büyük perakendecilerin çıkış tarihi açıklamaları genellikle doğru çıktığından siz şimdiden Silent Hill: Downpour'u Kasım ayına bekleyin. Bu arada aşağıda Downpour'un Avrupa kapak tasarımına ait bir görüntüyü bulabilirsiniz.
 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 05 Ekim NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 05 Ekim Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler