The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi PC'de Oynanabilir

21.08.2024 13:14 Mehmet Tandoğan

 
 
43. Güncelleme, Tamriel evleriyle ilgilenenlerin en çok beklediği yeni özelliklerden birini getiriyor. Home Tours ile oyuncular, Tamriel sakinlerinin yaratıcılığını keşfedip hayranlıkla izlemenin keyfini çıkarabilecek. Oyuncular, Home Tours sayesinde ister özenle seçilmiş “Tavsiye Et” listesinden ister serbest biçimli Göz At listesinden tamamı dekore edilmiş ve kişiselleştirilmiş oyuncu evlerini gezebilecek.
 
“Tavsiye Et” sekmesi hem en yüksek puan almış evleri hem de yeni oluşturulmuş evleri öne çıkarıp göz alıcı tasarımları görüntülemek isteyenlere kolay erişim sağlayacak. Oyuncular aynı zamanda herhangi bir evi favorilerine ekleyerek bu etkileyici tasarımların diledikleri zaman tekrar ziyaret edilmesini kolaylaştırabilecek.
 
Bu güncelleme aynı zamanda yeni haritalar, düşmanlar, Verse'ler ve Vision'lar ve yeni sınıf eşyası setleri de dahil güncellenmiş ganimetlerle Infinite Archive'a daha fazla derinlik ekliyor. Infinite Archive güncellemelerinin yanı sıra, oyuncuların Tamriel'de geçirdikleri süreyi daha kolay ve daha keyifli kılacak çeşitli oyun deneyimi iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri de bulunuyor.
 
43. Güncelleme hakkında tüm detaylara ulaşmak için buradaki resmi blog yazımızı okuyun. Düzeltmelerin, geliştirmelerin ve eklemelerin tam listesi buradan ulaşılabilecek resmi forumlarımızda bulunabilir.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 30 Dk önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 1 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 3 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler