Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor

04.07.2024 13:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulan Battlefield serisinden 3 farklı oyunun dijital mağazalardan kaldırılacağı açıklandı. Bu hamle ile birlikte belirtilen oyunlar bazı konsollarda satın alınıp herhangi bir şekilde oynanamayacak.
 
Oyunlar Xbox 360 ve PS3 mağazalarından kalkıyor
 
 
 
Açıklanan detaylara göre 31 Temmuz'dan itibaren üç klasik Battlefield oyunu listelemelerden kaldırılacak. Bu oyunlar arasında Battlefield 3 (2011), Battlefield 4 (2013), Battlefield Hardline (2015) ve ilgili tüm DLC'ler yer alıyor. Belirtilen tüm oyunlar Xbox 360 ve PS3 mağazalarından kaldırılacak ve herhangi bir şekilde bu konsollarda artık mevcut olmayacak.
 
Diğer taraftan Xbox 360 ve PS3 konsollarındaki bu oyunların çevrimiçi hizmetleri 7 Kasım 2024 tarihinde sona erecek. Ancak oyunları satın aldıysanız bu tarihten itibaren sadece tek oyunculu kısmını oynayabileceksiniz. EA ayrıca yaptığı açıklama ile beraber Battlefield 3'ün PC platformunda yer alacağına ve oyuncular tarafından oynanmaya devam edeceğini açıkladı. Battlefield 4 ve Battlefield: Hardline ise PC, Xbox One ve PlayStation 4'te oynanabilecek.
 
Öte yandan Battlefield: Bad Company (2008), Battlefield 1943 (2009) ve Battlefield: Bad Company 2 (2010) geçtiğimiz Nisan ayında dijital mağazalardan kaldırıldı ve oyunların çevrimiçi hizmetleri Aralık ayında kapandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 6 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 7 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 8 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 9 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler