Wargaming'in 15. Yıl Dönümüne Özel WOT Turnuvası!

17.05.2013 13:13 Levent Polater

 
    Önde gelen free-to-play DVO geliştirici ve yayıncısı Wargaming, şirketin 15. yıl dönümünü kutlamak için özel bir turnuva yapılacağını duyurdu. Turnuva Avrupa, Kuzey Amerika, Rusya, Güney Kore, Güneydoğu Asya, Çin ve Vietnam'ın dâhil olduğu dünyanın önemli bölgelerinde yapılacak. Bölgelerin kazanan takımları ise, Minsk'teki (Belarus) World of Tanks geliştirme stüdyosuna tüm masrafların Wargaming tarafından karşılanacağı bir gezi ile ödüllendirilecek.

    Klasik 7 vs. 7 eSpor formatını takip eden turnuvalar Mayıs'ta başlayacak. Final karşılaşmaları ise Haziran'ın sonunda gerçekleştirilecek. İkinci ve üçüncü olan oyuncular da elleri boş gönderilmeyecek; çabalarının karşılığını, devasa oyun içi altın ödülleriyle alacaklar.

    Konu hakkında Wargaming eSpor başkanı Alexey Kuznetsov'un açıklamaları ise şu şekilde: "Bu, dünyanın dört bir yanındaki takımlar için World of Tanks'in en iyisi olduklarını gösterme fırsatı. Kazanan takımları Belarus'ta ağırlamak ve favori oyunları World of Tanks'in yapımını yakından göstermek için sabırsızlanıyoruz."
 
Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, PGL Cluj-Napoca 2025 Turnuvasında Playoff Etabına Yükseldi! 18 Şubat VALORANT Challengers 2025 Türkiye: Birlik Kickoff Split Şampiyonu BBL PCIFIC Oldu! 18 Şubat Xbox Game Pass'e Şubat Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı 18 Şubat PlayStation Plus’tan Mart Ayında Ayrılacak Oyunlar 18 Şubat Assassin's Creed Shadows Bir Kez Daha Ertelenmeyecek 18 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler