Ubisoft'un DRM'inde Güvenlik Açığı mı Var?

30.07.2012 15:09 Erkut Köse


   Ubisoft'un son oyunlarında standart haline getirdiği ve çoğu oyuncu tarafından eleştirilen DRM sisteminde büyük bir açık olabileceği ortaya çıktı.
 
    Normalde yalnızca oyunun kopyalanmasını önleyen ve internete bağlanarak doğrulama gerçekleştiren sistem, kötü niyetli kullanıcıların elinde tehlikeli bir canavara dönüşebiliyor. Verilen bilgilere göre Assassin's Creed: Revelations'u bilgisayarlarına kuran oyuncular, bu tehlikeyle karşı karşıya kalıyorlar.
 
    Bu açık nedeniyle sizin izniniz olmadan bilgisayarınıza giriş yapılıyor ve özel bilgileriniz dahil olmak üzere tüm dosyalara erişim sağlanabiliyor. Ubisoft'tan şu anda konu ile ilgili bir açıklama gelmiş değil. Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Arcade Nişancı Oyunu I Am Your Beast, Artık iOS'ta Mevcut 21 Şubat Guns Undarkness Demosu 24 Şubat'ta PC için Yayınlanacak 21 Şubat Metal Bringer, 12 Mart'ta piyasaya çıkıyor 21 Şubat Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Earth vs Mars'ı PC için Duyurdu 21 Şubat Yeni Split Fiction Fragmanı Friend’s Pass Sistemini Vurguluyor 21 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler