The Witcher 2 En İyi Grafikli RPG Olacak

26.03.2010 11:10 Alkan Adakaner

      
 
     İlk oyun ile büyük övgü toplayan CD Projekt, The Witcher 2: Assassins of Kings ile de oldukça iddialı olduğunu gösteriyor.
 
     Yapımcı Tomasz Gop'un açıklamasına göre The Witcher 2 için geliştirilen oyun motoru şimdiye kadarki RPG'lerin kullandığı oyun motorlarından çok daha ileri düzeyde. Ayrıca Gop, çok rahatlıkla "Şimdiye kadar gördüğünüz en iyi RPG olacak" sözlerini sarf ediyor.
 
      Projesinin başındaki isim Adam Badowski ise bu yeni teknolojinin firmanın görsel sanatçılarına ne kadar yetenekli olduklarını gösterme şansını verdiği ve The Witcher 2'nin dünyasını mükemmel, canlı ve tamamen eşsiz yapmaya elverişli olduğunu belirtti.

     The Witcher 2: Assassins of Kings, PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için 2010 yılının sonlarında piyasaya sürülecek.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Geldi 09 Mart Kingdom Come: Deliverance 2 İçin Üçüncü Şahıs Modu Yayınlandı 09 Mart NewGamePlus: GTA 5'in Gelişmiş Sürümü Neler Vadediyor? 09 Mart BAFTA 2025 Yılın En İyi Oyunu Adayları 09 Mart Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan Fırstları 08 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler