Ufukta Yeni Unreal Tourtnament Oyunu Gözükmüyor

Epic Games ve Unreal Engine'nin yaratıcılarından Tim Sweeney
24.07.2009 15:23 Ersin Kılıç

Epic Games'ten Tim Sweeney yeni Unreal Tourtnament oyunu için bir süre beklememiz gerektiğini söyledi.
 
Epic Games'in amiral gemisi de diyebileceğimiz oyunlarından birisi olan Unreal Tourtnament, üçüncü oyunu ile 2007 yılı sonlarında oyunseverler ile buluşmuştu. Son oyun üzerinden neredeyse iki yıllık bir süre geçmiş iken oyunun hayranlarının bekleyişine son veren cümleler Epic Games'ten Tim Sweeney'den geldi.
 
"Unreal Tourtnament serisi bizim için oldukça uzun vadeli bir proje fakat önümüzdeki bir kaç yıl için bu serinin yeni bir oyununu açıklamayı düşünmüyoruz" diyen Sweeney, yeni oyun duyurulduğunda bir çok yenilikle geleceğini de belirtmeden edemedi.
 
Anlaşılan yeni bir Unreal Tourtnament oyunu görebilmek için neredeyse bir sonraki nesil konsolları beklememiz gerekecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unreal Tournament III Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Midway Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Split Fiction Fragmanı Friend’s Pass Sistemini Vurguluyor 3 Saat önce Yeni The Lord of the Rings Oyunu Ertelendi 4 Saat önce Tony Hawk’s Pro Skater Duyuru Tarihi Black Ops 6'da Ortaya Çıktı 4 Saat önce Lamine Yamal, eFootball'un Yeni Elçisi Olarak KONAMI'yle El Sıkıştı 5 Saat önce Scar-Lead Salvation, PS5, PS4 ve PC için 29 Mayıs'ta Batıya Geliyor 16 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler