Crysis'i Masaüstü Oyuna Çevirecek Kickstarter Projesi

18.05.2015 09:50 Cenk Akyürek


 
     Crysis denildiğinde hepimizin aklına, ilk çıktığında grafikleri ile bizi şoke eden, bilgisayarlarımızda genelde sürünerek çalıştığı için hayalkırıklığı yaratan ve bizi upgrade'e koşturan oyun gelir.

     Masaüstü oyunları ve Crysis'i seviyorsanız bu haber tam size göre. Frame6 adlı bir firma, şimdiye kadar nasıl olduysa kimsenin aklına gelmeyen bir işe kalkışmış ve Crysis'i masaüstü bir oyuna çevirecek olan kickstarter projesini başlatmış. Haziran 13'e kadar 94.851 dolar toplamaya ihtiyaçları var. Ekran kartı ve bilgisayar sınırlaması olmadan, farklı bir şekilde oyunu oynamak isteyenler için güzel bir proje. Zaten gözlerimiz en iyi ekran kartından belki milyonlarca kat daha iyi görüntü işliyor:)

     Oyun 2 veya 8 kişi oynanabilecek ve 2 ayrı oyun modu olacak. Alttaki videodan detayları öğrenebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis: Warhead Platformlar: PC Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Trump'ın vergileri oyun dünyasını karıştırdı! | NewGamePlus 11 Nisan 2025 Yılında Nintendo Switch 1 Alınır Mı? 11 Nisan The Elder Scrolls Online, 2025 yılı için Seasons of the Worm Cult ve diğer içerikleri duyuruyor 11 Nisan PUBG: Battlegrounds, 35.1 Güncellemesini Yayınlandı, Peki Güncellemede Neler Var? 09 Nisan inZOI, Erken Erişim’in İlk Haftasında 1 Milyon Satışa Ulaştı 04 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler