Bu Yıl 3DS ile Birlikte 2 Konsol Duyurusu Daha var

24.03.2010 00:53 Alkan Adakaner

         
  
     Lazard Capital analisti Colin Sebastian bu yılı sadece 3DS duyurusu ile geçirmeyeceğimizi düşünüyor. Sebastian'a göre Sony'nin sonraki taşınabilir cihazı ve Nintendo'nun Wii'den sonraki konsolu da bu yıl duyurulacak.
 
     PS3 ve Xbox 360'ın harekete duyarlı kontrol aletlerinin bu konsolların ömrünü uzatacağını söyleyen Sebastian, 3D oyunların piyasaya çıkması ile birlikte donanım pazarının canlanacağını düşünüyor.
 
     Analistin açıklamasındaki en dikkat çekici nokta ise Sony'nin bahar mevsiminde yeni bir taşınabilir cihazı tanıtacağını söylemesi oldu. Anlaşılan Sony'den Nintendo'ya bir yanıt bekleniyor.
 
     Sebastian, aynı zamanda Nintendo'nun da yeni konsolunu bu yıl duyuracağı görüşünde; eğer analistin görüşleri doğru olursa bu yıl hareketli bir E3 geçireceğiz.
 
kaynak 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball™ Super 11, Türkiye Futbol Federasyonu ve KONAMI İş Birliğiyle Başlıyor 09 Ekim Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 10 Ekim’de Sahiplerini Buluyor! 08 Ekim 1 Milyon TL Ödül Havuzlu PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası 'Brawl Kickoff 3' Başlıyor! 03 Ekim Dinkum, Steam Sonbahar İndirimlerinde 30 Eylül ReLU Games, MIMESIS’I 27 Ekim’de Erken Erişime Açıyor 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler