NeverDead'den TGS '11 Videosu + Yeni Görseller

Siz de benim gibi bu karakterde MGS'deki 'Vamp' ile yakın benzerlikler görüyor musunuz?
25.08.2011 16:43 Levent Polater

 
    Tokyo Game Show 2011'e 3 hafta var ve bu önemli oyun fuarı için ilk video Konami'nin yayıncılığını üstlendiği NeverDead oldu.
 
    Aksiyon tabanlı shooter oynanışıyla dikkatleri üzerine toplayan NeverDead'de ölümsüz bir şeytan avcısını kontrol ediyoruz. Bryce Boltzman adlı bu karakter bu kolay bulunmayan özelliğini son damlasına kadar kullanmaktan çekinmiyor. Kollarını ve bacaklarını yerinden koparıyor, bazen de kafasını yuvasından çıkararak farklı öldürme stilleri yaratıyor. Bize de bu yeniliklerin keyfini sürmek kalıyor.
 
    2012'ye göz kırpan NeverDead, Playstation 3 ve Xbox 360 için yapılıyor. Oyunun bol hareketli ve birçok ana ve yan karakterini tanıtıp yakından gösteren TGS 11 videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun ana tema müziği olan "Never Dead"i Megadeth'in oluşturduğunu da notlarımıza ekleyelim. Yeni görselleri de bakmayı unutmayın.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NeverDead Platformlar: XBOX 360 PS3 Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Konami Tür: TPA Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom, Monster Hunter Wilds'ın Kötü PC Performansını Kabul Etti 2 Saat önce Söylenti: Call of Duty 2025 PS4 ve Xbox One'a Gelecek 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphaneye Eklemeyi Unutmayın 4 Saat önce KRAFTON, 19 Mart’ta Düzenlenecek inZOI Global Showcase'i Duyurdu 5 Saat önce Türkiye Oyun Sektörü Raporu 2024 Yayınlandı! 28 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler