Beklenen Platform Bulmaca Oyunu Unravel'ın İsmi Değişebilir

21.01.2016 19:42 Ömür Gencer


       EA Games'in çok yakında çıkış yapacak olan platform bulmaca oyunu Unravel için yeni bir gelişme yaşandı. Birleşik Devletler Patent ve Marka Ofisi, Unravel isminin tescillenmesini reddetti.
 
        Yaşanan bu sıkıntının sebebi Unravel isminin Beary's Unravel isimli masaüstü oyununa çok benziyor olması. Bu patent sıkıntısından dolayı EA, Unravel'ın ismini değiştirebilir veya Unravel ismine devam olarak bir son ad ekleyebilir. EA ve geliştirici ekip, Unravel'ın pazarlama süresi boyunca Unravel isminin yanında oyundaki ana karakterimiz Yarny'nin ismini kullandı. Pek çok oyuncu bu durumu göz önüne alarak oyunun isminin Yarny ile ilgili bir şey olabileceğini düşünüyor. Konu hakkında yeni gelişmeler oldukça sizlere aktaracağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unravel Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Coldwood Interactive Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Platform Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Geldi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 İçin Üçüncü Şahıs Modu Yayınlandı 9 Saat önce NewGamePlus: GTA 5'in Gelişmiş Sürümü Neler Vadediyor? 10 Saat önce BAFTA 2025 Yılın En İyi Oyunu Adayları 11 Saat önce Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan Fırstları 08 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler