Ekselansları Jordan NBA 2K12'de Size Meydan Okuyor

Şampiyonluk yüzükleri majestelerine yakışmış.
12.09.2011 21:06 Levent Polater


    NBA 2K12 ile ilgili şimdi çok farklı bir video var karşımızda. Ekselansları bize şampiyonluk yüzüklerini çıkarıp meydan okuyor. Nasıl mı? Aşağıdaki videoyu izlemeniz yeterli.
 
    Jordan, destanlar yazdığı Chicago Bulls ile NBA 2K12'deki Greatest modunda ondan daha iyisini yapıp yapamayacağınızı merak ediyor. Şimdi ona kanıtlama zamanı.
 
    Gelmiş geçmiş en iyi oyuncunun kim olduğunu otoritelerin merak etmesinin saçmalık olduğunu vurgulayan Jordan, esas sorunun "Gelmiş geçmiş en iyi takımın hangisi?" olması gerektiğini belirtiyor. Ama ona göre en iyi takımlar arasındaki seçim Chicago Bulls'un şampiyon olduğu 91', 92', 93', 97', 98' ve 96' sezonlarındaki takımlardan biri. Tam mütevazilik yapıyor derken :)
 
    96' sezonuna dikkat çeken Ekselansları, o sene Chicago Bulls'un 72 galibiyet !! aldığını söylüyor ve bunu geçmenin zor olduğunu belirtiyor. Jordan'ın son sözleri ise:
 
    "Ne? Bunu yapabilecek başka biri mi var? Kanıtla!"
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K12 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 1 Dk önce Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 18 Dk önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 1 Saat önce Starfield İçin Yeni Güncelleme Birçok Sorunu Ortadan Kaldırıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler