OPM: Resident Evil 6 TGS'de Duyurulacak

Capcom, Resident Evil 6'nın köklere dönüş olacağını belirtmişti
02.09.2011 19:04 Alkan Adakaner


     Official Playstation Magazine'in (Resmi Playstation Dergisi) Ekim sayısından bazı önemli söylentiler sızdı. Bu söylentiler arasında Resident Evil 6 ve Electronic Arts'ın Playstation 3 için geliştirdiği özel bir FPS de bulunuyor.
 
     Hatırlarsanız Tokyo Game Show'da Resident Evil 6'nın gösterileceği söylentisi daha önce de ortaya çıkmıştı. OPM'nin söylentisi sayesinde umudumuz artıyor. Bu arada Electronic Arts'ın PS3'e özel FPS oyunu söylentisi de yeni değil, daha önce de bu tür söylentiler vardı.
 
     Crytek'in yeni bir FPS oyunu üzerinde çalıştığı, ilk 3 Devil May Cry oyununun HD olarak tekrar piyasaya çıkartılacağı ve Enslaved'in devam oyununun yapılacağı da yine dergideki önemli söylentiler arasında yer alıyor.
 
     15 Eylül'deki Tokyo Game Show oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. 3DS ve PS Vita için duyurulacak oyunların bu fuarda önemli bir yer edinmesi beklenirken diğer konsollar için de güzel duyurular olacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Geldi 09 Mart Kingdom Come: Deliverance 2 İçin Üçüncü Şahıs Modu Yayınlandı 09 Mart NewGamePlus: GTA 5'in Gelişmiş Sürümü Neler Vadediyor? 09 Mart BAFTA 2025 Yılın En İyi Oyunu Adayları 09 Mart Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan Fırstları 08 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler