Alien: Isolation'ın Devam Projesi Erken Geliştirme Aşamasında

08.10.2024 13:08 Mehmet Tandoğan

 
Alien evreni kült bir yapıya sahip olarak karşımıza çıkıyor ve hem korku filmleri hem de oyun projeleri olarak yer buluyor. Geldiğimiz noktada oyun tarafına bakacak olursak ilk projenin yayınlanmasının üzerinden 10 yıldan fazla bir süre geçti ve şimdi ise yepyeni bir devam oyununun geliştirilme aşamasında olduğu bildiriliyor.
 
Alien: Isolation'ın devam oyunu yolda
 
 
Creative Assembly tarafından belirtilene göre Alien: Isolation'ın devamı şu anda arka planda geliştiriliyor. İlk oyunu rüya proje olarak nitelendiren yaratıcı yönetmen Al Hope, Twitter platformunda yaptığı yeni bir paylaşımla beraber “İsteğinize kulak verdik ve şu anda devam oyununun erken geliştirme aşamasında olduğunu aktarabiliyoruz.” dedi.
 
Alien: Isolation bildiğiniz üzere Ekim 2014 tarihinde PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 ve PC için piyasaya sürüldü. İlk filmden 15 yıl sonrasını konu alan oyunda Amanda Ripley'nin annesini aramak için Sevastopol’a gidişi işleniyor. Yapım içerisinde ana karakterimizi takip eden ve tuzağa düşürmek isteyen Xenomorph’lar yer alıyor.
 
Xenomorph’lar bildiğiniz üzere diğer düşmanların aksine öldürülemiyor. Bu yüzden gizlice ilerlemeye çalışıyor ve kaçmak tek seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Alien: Isolation piyasaya sürüldüğünde genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve Mayıs 2015 itibarıyla iki milyondan fazla adet sattı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Satın Alınma Tekliflerini Değerlendirdiğini Açıkladı 10 Dk önce Until Dawn Remake Çıkışıyla 3 Bine Yakın Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake Çıktı: İlk Oyuncu Yorumları Olumlu 1 Saat önce Detroit: Become Human'ın Güncel Satış Sayısı Açıklandı 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler