"Ouya'nın Kullanıcı Sayısı, Konsolun Çıkışından İtibaren İki Katına Çıktı"

17.06.2014 02:38 Ömür Gencer

 
     Geçtiğimiz yaz çıkışını gerçekleştiren Ouya pek çoğunuzun bileceği gibi çok tutulmadı ve gündemdeki yerini yavaş yavaş kaybetti. Ouya'nın CEO'su Julie Uhrman konsol ile ilgili başarı sayılabilecek bazı istatistikler paylaştı.
 
     Uhrman, Ouya'nın çıkışından beri 36,000 oyun yapımcının Ouya için oyun geliştirmek veya oyunlarını konsolda yayınlamak istediklerini açıkladı. Uhrman bu rakamın her geçen ay yükseldiğini, her ay yaklaşık 1000 yapımcının konsolda oyun yayınlamak için Ouya'ya başvurduğunu belirtti.
 
     Uhrman ayrıca oyun başına düşen ortalama oyuncunun konsolun çıkışından itibaren iki katına çıktığını, her kullanıcının da eskisine nazaran iki kat daha fazla oyun indirdiğini paylaştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ouya Platformlar: Mobil Geliştirici: Ouya Dağıtıcısı: Ouya Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
STALKER 2: Heart of Chornobyl İçin Küçük Ama Etkili Güncelleme 21 Dk önce Sony Yaz Aylarında Daha Büyük Bir State of Play Düzenleyebilir 35 Dk önce Rainbow 6 Siege X'ten İlk Bilgiler Ortaya Çıktı: İşte Teaser 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Satışları 2 Milyona Ulaştı 2 Saat önce Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler