Vampyr'in E3 2016 Videosu Sızdı

11.06.2016 21:57 Gazali Çetinkaya

 
   Life is Strange ve Remember Me oyunlarıyla tanıdığımız Dontnod tarafından geliştirilen Vampyr'in E3 2016 videosu fuar öncesinden sızdırıldı.
 
   Jonathan Reid adındaki İspanyol gribi kapan bir karakteri yöneteceğimiz oyunda hayatta kalmak için kana ihtiyacımız olacak ve hangi insanın menüde olacağına biz karar vereceğiz. RPG olarak karşımıza çıkacak ve sonuçlarına katlanmamız gereken kararlar vereceğimiz oyun 1918 yıllarında Londra'da geçecek. Daha önce yayınlanan ekran görüntüleri ve videodan gördüğümüz kadarıyla da oldukça güçlü bir atmosfer sunacağını beklediğimiz Vampyr'in yayıncılığını ise Focus Home Interactive yapacak.
 
   2017 yılında konsollar ve PC için çıkması beklenen Vampyr'in sızan videosuna aşağıdan veya buradaki linkten ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampyr Platformlar: PC Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Indiana Jones and the Great Circle'ın PS5 Çıkış Tarihi Açıklandı 24 Mart Dreamotion, My Little Puppy Demosunu Yayımladı 24 Mart Phil Spencer, Xbox Oyunlarına Dayalı Film ve Dizilerin Geleceğini Duyurdu 24 Mart Skyrim'in Helgen Bölgesi Unreal Engine 5'e Taşındı 24 Mart Atomfall'da Tüm NPC'ler Ortadan Kaldırılabilecek 24 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler