Gran Turismo 5'ten İki Yeni Video

25.03.2010 15:48 Ersin Kılıç


     Playstation 3'ün en ağır toplarından biri olan ve yarış severlerin merakla beklediği Gran Turismo 5'ten iki yeni oynanış videosu ortaya çıktı.
 
     Yayınlanan bu iki videoda oyunun bir çok dinamiğine yer verilmiş. Bunlardan birisi de oyunda yer alacak olan hasar modellemesi özelliği oluyor. Videoda hasar almış arabanın kaportasının nasıl yerinden çıktığını görebiliyoruz. ikinci videoda ise araç ve pist seçimi ekranları gözüküyor.
 
     Grafikleri bakımından oldukça iddialı olan Gran Turismo 5, bu videolarında bu grafik kalitesini bir kez daha konuşturmayı başarıyor. Özellikle ışıklandırma ve kaplamalar dikkat çekiyor. Oyunda bulunan her araçta 500.000 poligon olacağı daha önce açıklanmıştı.
 
     Gran Turismo 5'in bu sene sonunda piyasaya çıkması bekleniyor. Oyunun bu iki videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
Youtube videolarıdır.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Remaster Sürümleri Yakında Duyurulabilir 1 Saat önce Among US'ın 3D Sürümü Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Lost Soul Aside İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Earth Defense Force 6 Satışları 600.000'i Geçti 2 Saat önce Care Bears: To The Rescue PS5, Xbox Series, PS4 ve Xbox One için 6 Mart'ta Çıkış Yapıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler