Dice: Bazı Oyunlarımız 64 Bit Sistem Gerektirecek

21.05.2012 17:45 Erkut Köse

 
   Bildiğiniz üzere geçtiğimiz dönemlerde Battlefield 3 ve Need For Speed The Run gibi oyunlar Frostbite 2 grafik motorunu kullanmıştı. Hatta yapım sürecinde olan MoH: Warfighter'ın da bu motoru kullanacağı belirtilmişti.
 
   Görünüşe göre önümüzdeki yıl bu motoru kullanacak oyunlarda ise küçük bir değişiklik olacak. Frostbite 2 mühendislerinden Johan Andersson'ın Twitter üzerinden belirttiğine göre, 2013 yılında piyasaya çıkacak bazı oyunlar 64x işletim sistemi isteyecek. Bu konu hakkında ufak bir de tavsiyede bulunmayı ihmal etmeyen Andersson, oyuncuların işletim sistemlerini Windows 8'e yükseltmelerini önerdi.

    2013 takviminde şu anda kesinleşen tek Frostbite 2 destekli oyun ise Command & Conquer Generals 2. Ancak uzun vadede bu listeye yeni oyunların da eklenmesi bekleniyor. Yani eğer sıkı bir PC oyuncusuysanız, 64 bit işletim sistemlerine terfi etmenin zamanı geldi diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türkiye Oyun Sektörü Raporu 2024 Yayınlandı! 28 Şubat Atomfall'dan Yepyeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 28 Şubat Split Fiction'ın Xbox Series X ve PS5 Performansı Ortaya Çıktı 28 Şubat Indiana Jones and the Great Circle'ın PS5 Çıkış Tarihi Sızdırıldı 28 Şubat Epic Games'te Far Cry Serisinde İndirim: İşte Önerilen Oyunlar Listesi 28 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler