ilomilo'nun DLC'si 9 Mart'ta

ilomilo, görselleri ile oyuncuyu kendisine çeken bir bulmaca oyunu
02.03.2011 13:28 Gökhan Yılmaz

 
     Bu yılın başında Xbox Live Arcade üzerinden satışa sunulan ilgi çekici bulmaca oyunu ilomilo için DLC paketi duyuruldu. Autumn Tale ismindeki DLC paketi 9 Mart tarihinde oyunculara sunulacak.
 
     Autumn Tale, oyunun hikayesine iki yeni bölüm (Chapter) ekleyecek ve 19 yeni bulmaca, 6 ekstra bulmaca ve 3 yeni ödül (Achievement) içerecek. Ayrıca oyun, isminden gelen Autumn ile sonbahar temasına bürünecek.
 
     Eğer bu Xbox 360'a özel geliştirilen bulmaca oyununu hâlâ oynamadıysanız ve ilginizi çektiyse XBLA üzerinden satın alarak indirebilirsiniz. Autumn Tale DLC'sinin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ilomilo Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Southend Interactive Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 5 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Foamstars Artık Oynaması Ücretsiz Oldu 06 Ekim Dragon Age: The Veilguard Geliştirmesi Tamamlandı 06 Ekim Baldur's Gate 3 Bir Ayda 22 Milyon Mod İndirmesine Ulaştı 06 Ekim Assassin's Creed 4: Black Flag Remake İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 06 Ekim Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 06 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler