Stalker: Legends of the Zone Trilogy'nin Switch Çıkış Tarihi Açıklandı

10.10.2024 11:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini GSC Game World ekibinin üstlendiği korku odaklı birinci şahıs nişancı aksiyon koleksiyonu S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy'nin Switch çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre 31 Ekim tarihinde Switch konsoluna geliyor ve 31 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Stalker üçlemesi Swtich yolcusu
 
 
 
S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy bildiğiniz üzere ilk olarak 6 Mart tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Koleksiyona bakacak olursak S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky ve S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat oyunlarını içerdiğini aktarabiliriz. Her oyun aynı zamanda ayrı ayrı satılıyor ve 20 dolarlık fiyat etiketine sahip.
 
S.T.A.L.K.E.R. serisini oluşturan üçlemeyi içeren koleksiyon, tek oyunculu ve hikaye odaklı bir deneyim sunuyor. Koleksiyon içerisinde yer alan oyunların Switch sürümünde yeniden düzenlenmiş görseller, yenilenmiş nişan alma desteği, tam el ve TV modu desteği, dokunmatik arayüz, özelleştirilmiş kontroller ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Switch konsolu için optimize edilmiş sistemlerle beraber oyunda daha akıcı bir deneyim elde edebiliyor ve rahat bir şekilde adım atabiliyorsunuz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'a Ekim Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı -7 Sn önce Diablo 4: Vessel of Hatred Çıktı: Karışık Etiketine Sahip 5 Dk önce A Quiet Place: The Road Ahead'da Gürültü Algılama Sistemi Yer Alacak 8 Dk önce Call of Duty: Black Ops 6'nın Yeni Fragmanı Hikaye Modunu Tanıtıyor 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Denuvo Korumasına Sahip Olabilir 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler