Mikami, Shadow of the Damned'ı Bırakmayacak

01.11.2010 21:02 Alkan Adakaner


 
    Bir hafta önce Shinji Mikami'nin stüdyosu Tango Gameworks'un Bethesda'ya da sahip olan Zenimax tarafından satın alındığını duyurmuştuk.
 
     Şu sıralar Grasshopper Manufacture yönetmen Goichi Suda ve ses yönetmeni Akira Yamaoka (Silent Hill serisini hatırlayın) ile birlikte Shadow of the Damned'ı geliştiren Shinji Mikami, satın alma olaylarına rağmen bu oyunun yapımından ayrılmıyor.  

     Bethesda'nın açıklamasında Shinji Mikami'nin Grasshopper Manufacture ile yaptığı anlaşma nedeniyle projenin başında kalacağı belirtildi. Electronic Arts'ın yayınlayacağı Shadow of the Damned'a Mikami'nin elinin değeceğini bilmek rahatlatıcı.

      Gelecek yaz Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak olan Shadow of teh Damned sonrasında Shinji Mikami bütün gücünü Zenimax'e ayıracak.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadows of the Damned Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Geldi 09 Mart Kingdom Come: Deliverance 2 İçin Üçüncü Şahıs Modu Yayınlandı 09 Mart NewGamePlus: GTA 5'in Gelişmiş Sürümü Neler Vadediyor? 09 Mart BAFTA 2025 Yılın En İyi Oyunu Adayları 09 Mart Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan Fırstları 08 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler