Yeni Red Dead & BioShock Oyunları Take-Two Tarafından Onaylandı

30.05.2014 10:49 Talha Aynacı

 
    GTA, Red Dead, BioShock, Borderlands, XCOM, NBA 2K14 ve daha nice başarılı yapımın yayıncılığını üstlenen oyun endüstrisinin önemli markası Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, gerçekleştirdiği bir sunum sırasında yeni BioShock ve Red Dead oyunlarını da onamış oldu.
 
Red Dead serisini "kalıcı" bir seri olarak nitelendirdi ve Rockstar kanadından gelecek yeni, vahşi batı temalı oyunun sinyalini verdi. Gerçi CEO bu övgüyü NBA ve Borderlands serileri için de söylemiş durumda.
 
Zelnick ayrıca benim de bu yıl içinde heyecanla beklediğim yapımlardan birisi olan Evolve'un başarılı bir seri haline geleceği umudunda.
 
Ağzından bal damlayan CEO'nun son yorumu ise BioShock serisiyle ilgili oldu. Serinin kendileri açısından çok kıymetli olduğu ve küçültülüp, dağıtılan Irrational Games'e istinaden yeni yapımların BioShock 2'nin yapımcısı 2K Marin'e emanet olduğu açıklandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dreamotion'ın Yeni Oyunu My Little Puppy Türkçe Dil Desteğiyle Şimdi Sizlerle 07 Kasım Dinkum'un Nintendo Switch Sürümü Çıktı 06 Kasım PUBG: Battlegrounds, Porsche İş Birliği ve Konsol Sürümü Yeniliklerini İçeren Güncellemeyi Yayınladı 04 Kasım Krafton, Palworld Mobile'ı G-STAR 2025'te Görücüye Çıkarıyor 04 Kasım Mount & Blade II: Bannerlord’un Yeni Donanma Paketi “War Sails” 26 Kasım’da Sizlerle! 31 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler