Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek

06.10.2024 13:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Riot Games tarafından oyunculara sunulan rekabetçi nişancı oyunu Valorant için yeni gelişmeler yaşanıyor. Açıklanan detaylara göre Valorant evreninde geçecek yeni ve oynanabilir deneyimlerin piyasaya sürüleceği aktarılıyor.
 
Valorant UE5'e geçiş yapıyor
 
 
 
Unreal Fest'te konuşan Valorant stüdyo başkanı Anna Donlon, oyunun şu anda Unreal Engine'inin 4.27 sürümünde olduğunu ancak UE5'e geçiş yapacaklarını söyledi. Bununla beraber UE4 oyun motorunda yapılabilecek her türlü yeniliği yaptıklarını ve artık yapılacak bir şeyin kalmadığını aktardı. Bu yüzden UE5 oyun motoruna geçiş yapılıyor.
 
UE5 oyun motoruna geçişi ile beraber oyunun ilk etapta grafikleri ve performansı artış göstermeyecek. Bu durum ilerleyen süreçte gerçekleşecek. Yani ilk etapta daha farklı kısımlara odaklanılacak. Bununla beraber Valorant evreninde geçecek olan yepyeni deneyimler bizlere sunulacak. Ancak bu deneyimlerin şimdilik neler olduğu bilinmiyor.
 
Donlon tarafından belirtilene göre Valorant'ın aylık oyuncu sayısı şu anda 35 milyon.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Foamstars Artık Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Geliştirmesi Tamamlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 Bir Ayda 22 Milyon Mod İndirmesine Ulaştı 1 Saat önce Assassin's Creed 4: Black Flag Remake İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler