Guild Wars 2'de Grawl Irkı Var

Kesinlikle ilginç bir ırk oldukları gerçek.
15.10.2011 14:22 Beril Sergün


     Guild Wars 2 blogu güncellendi bu sefer blog Grawl ırkını konu alıyor. Grawl ırkı bildiğimiz gibi Guild Wars'da en aktif yaratıklardan biriydi ve Guild Wars 2'de de olacakları onaylandı.
 
     Grawl'lar maymun-insan karışımı bir ırk ve insanlardan daha büyük görünüme sahipler. Kıyafet olarak deriyi tercih ediyorlar ve metal silahlar ile bezenmişler. Grawl ırkının ilginç inançları var, inançları onları bir arada tuttuğu gibi birbirlerinden de ayırıyor aslında. Şamanlar aşırı derece dine düşkün ancak bu düşkünlük aralarında değişik gruplar oluşmasına da sebep oluyor. Bunun yanında yapımcıların eklediği bir kaç söz var. Grawl ırkı ilk defa Guild Wars Prophecies'in Alpha Test versiyonunda ortaya çıktıklarında aslında Trog olarak piyasaya sürüleceklerdi daha sonra bunun hikayeye olan etkisi göz önüne alınınca değiştirilmişler. Aynı zamanda yapımcılar bu ırkın oyunda çok ihmal edildiğini ve ilerde onları çok göreceğimizi de eklemiş.
 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
STALKER 2: Heart of Chornobyl İçin Küçük Ama Etkili Güncelleme 17 Şubat Sony Yaz Aylarında Daha Büyük Bir State of Play Düzenleyebilir 17 Şubat Rainbow 6 Siege X'ten İlk Bilgiler Ortaya Çıktı: İşte Teaser 17 Şubat Kingdom Come: Deliverance 2 Satışları 2 Milyona Ulaştı 17 Şubat Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 17 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler