Evolve'a 750 ve 800 Dolarlık Koleksiyoncu Ürünü

03.10.2014 14:13 Samet Konuksal


    Left 4 Dead serisinin orijinal geliştiricilerinin yeni oyunu Evolve, önümüzdeki senenin başında piyasa çıkışını yapacak. Oyunun yayıncısı 2K Games, buna hazırlık için ilginç bir duyuru paylaştı. 
 
    Evolve için iki adet koleksiyoncu ürünü duyuruldu. Dubbed Savage Goliath adındaki büst sadece 150 adet üretilecek ve önümüzdeki hafta New York Comic-Con'da satılacak. Bu büstün fiyatı 800 dolar olacak.
 
    2K Games'in üreteceği diğer ürün The Evolve Goliath Premiere Scale ise toplamda 500 adet üretilecek. 16 kilogram ağırlığında ve 73 santim uzunluğunda olacak olan bu ürünün fiyatı 750 dolar olacak. 
 
İşin belki de en ilginç yanı, bu ürünleri satın alacak kişilere ücretsiz Evolve kopyası verilmeyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Birinci Taraf Oyunu South of Midnight Geliştirmesi Tamamlandı 21 Mart Assassin's Creed Shadows 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 21 Mart Stalker'dan Esinlenen PIONER'dan Yepyeni Oynanış Fragmanı 21 Mart KRAFTON ve EF Games, Rivals Hover League'i Tanıttı 21 Mart The Last of Us Part 2 Remastered İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 21 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler