Gunpoint'in Çıkış Tarihi ve Demosu Nihayet Geldi!

28.05.2013 10:21 Talha Aynacı

 
  Bağımsız Oyun Festivali 2012'de dizaynıyla ödüle layık görülen ve bizim de Bağımsız programında bir kaç kez vurguladığımız 2D gizlilik oyunu Gunpoint, 3 yıllık yapım aşamasının ardından nihayet çıkış tarihine kavuştu.
 
  Oyunun baş tasarımcısı Tom Francis tarafından yapılan açıklamaya göre oyun 3 Haziran tarihinde, DRM koruması olmadan Steam üzerinden satışa çıkacak. Ön siparişte 9$ olan yapım, çıktığında 10$ olacak.
 
  Gunpoint, gizlilik ve bulmaca  öğelerini bir araya getiren ilginç bir yapım. Lafı uzatmaya ne lüzum? Buyrun resmi sitesini ziyaret ederek oyunun demosunu indirin!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gunpoint Platformlar: PC Geliştirici: Suspicious Developments Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 1 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 1 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 2 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 4 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler