Ubisoft, Masa Oyunu Monopoly'i Piyasaya Sürdü: Neler Sunuyor?

29.09.2024 19:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği masa oyunu Monopoly çıktı. Dikkat çekici detaylarıyla ön plana çıkan oyunda günleri ve hava koşullarını takip edebileceğiniz sistemler, tam animasyonlar, mülkleri takas edebileceğiniz seçenekler ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.
 
Klasik Monopoly deneyiminden daha fazlasını sunmayı hedefliyor 
 
 
 
Yeni nesil bir görüntü kalitesi sunmayı vadeden Monopoly, şu anda Steam platformu üzerinde çoğunlukla olumsuz bir etikete sahip olarak karşımıza çıkıyor. Masa oyunu hissiyatı yaşayabileceğiniz yapım içerisinde, arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyor, çevrimiçi modda ailecek oyuna geçiş yapabiliyor ve hamlelerinizi en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.
 
Attığınız zar sonrasında piyonlarınızı hareket ettirebiliyor, etrafı dolaşabiliyor ve bölgeleri satın alıp kiralayabiliyorsunuz. Lobinizde en fazla 6 oyuncu ile beraber oynayabileceğiniz ve tüm dünyadaki bölgeleri satın alabileceğiniz oyunda ne kadar çok mülke sahip olursanız o kadar çok kazançlı duruma gelebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra oyunun çevrimiçi çok oyunculu moduna erişim sağlamak için bir internet bağlantısı ve Ubisoft hesabı gerekiyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim 2024'te Çıkacak Büyük Oyunlar: 17 Farklı Oyun 1 Saat önce Final Fantasy 16 Complete Edition PS5 Konsoluna Çıktı 1 Saat önce Ubisoft, Masa Oyunu Monopoly'i Piyasaya Sürdü: Neler Sunuyor? Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered Duyurusuyla Temel Oyun Zamlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler