"Rayman'ın Başarısı Beyond Good&Evil 2'yi Etkiler"

Jade'in maceralarını gerçekten de çok özledik
11.11.2011 08:51 Alkan Adakaner

      Bildiğiniz gibi Beyond Good and Evil ve Rayman serisi aynı kişi tarafından yani Michael Ancel tarafından tasarlanıyor. Durum böyle olunca da Ancel'in bir oyundaki başarısı doğrudan diğer projesini de etkiliyor.
 
      Ubisoft'tan Tony Key'in açıklamasına göre eğer Rayman: Origins yeteri kadar başarılı olursa (tabi ki satış açısından) bu durum Beyond Good and Evil 2'nin geliştirilme sürecini hızlandıracaktır; çünkü iki oyun da aynı stüdyonun ellerinde.
 
      Çok sayıda oyuncunun PSN ve Xbox Live'da satışa çıkan Beyond Good and Evil'a ilgi gösterdiğini de belirten Key eğer bir devam oyunu piyasaya çıkarsa daha geniş bir kitleye ulaşacakları konusunda kendinden emin.
 
     Çok uzun bir süredir beklediğimiz Beyond Good and Evil 2'nin en azından bu nesilde piyasaya çıkması gerekir diye düşünüyoruz. Tabi malesef her şey Ubisoft'un isteklerine bağlı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond Good & Evil 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası Bugün Başlıyor! 7 Saat önce Grafikleriyle Öne Çıkan Türk Yapımı Black State Neler Sunuyor? 9 Saat önce IEM Rio 2024 Turnuvası Eşleşmeleri Yapıldı! 9 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten 5 Saatlik Oynanış Videosu Ortaya Çıktı 24 Eylül God of War: Ragnarok İçin Yeni Mod PSN Zorunluluğunu Kaldırıyor 24 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler