Söylenti: The Last Guardian PS4 için Çıkacak

The Last Guardian'dan beklentiler yüksek
15.02.2013 18:16 Alkan Adakaner


     The Last Guardian'dan uzun süredir haber alamıyoruz, ama Sony sürekli olarak oyunun geliştirme aşamasında olduğunu ve sabırlı olmamızı söylüyor. Eski bir Sony çalışanı ise neden bu kadar bekletildiğimizi açıkladı.
 
    Eski Sony çalışanının açıklamasına göre The Last Guardian uzun süredir Playstation 4 için geliştiriliyor. The Last Guardian'ın çıkış oyunu olup olmadığını bilmediğini söyleyen bu kişi buna rağmen PS4 için geliştirildiğine emin.
 
     Serinin ilk oyunu olan ICO da ilk olarak Playstation 1 için geliştirilmişti, ama uzun süren yapım aşamasının ardından proje Playstation 2'ye kaydırılmıştı. The Last Guardian projesinin de Playstation 4'e kaydırılması sürpriz olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 14 Dk önce 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 29 Dk önce HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Uzay Temalı Moon Mystery İçin Tarih Verildi: Türkçe Dil Destekli 2 Saat önce Assetto Corsa EVO Çıkış Tarihi Açıklandı: Erken Erişim Olarak Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler