Yeni Playstation State of Play Etkinliği Duyuruldu: 20'den Fazla Oyun

24.09.2024 13:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment yepyeni bir duyuru ile beraber PlayStation özel State of Play etkinliğini yapacağını duyurdu. Daha önce yaptığımız haberlerle beraber Eylül ayı içerisinde bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını söylemiştik. Bu söylentiler üzerine şimdi Sony resmi olarak bu durumu doğrulamış oldu.
 
State of Play yarım saatten fazla sürecek
 
 
 
Açıklanan hikayelere göre yeni State of Play etkinliği 25 Eylül Türkiye saati ile 01.00'de gerçekleştirilecek. Canlı yayın etkinliğini YouTube (İngilizce, İngilizce Altyazılı, Japonca), Twitch ve TikTok üzerinden izleyebileceksiniz. 30 dakikadan fazla sürecek olan yayın içerisinde dünyanın dört bir yanından gelecek 20'den fazla oyuna yer verilecek.
 
Oyunlar arasında hem yeni hem de mevcut projeler bulunacak. Bununla beraber bu oyunlar PlayStation 5 ve PlayStation VR2 platformlarına gelecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War: Ragnarok İçin Yeni Mod PSN Zorunluluğunu Kaldırıyor 31 Dk önce Microsoft Flight Simulator 2024 vs 2020 Grafik Karşılaştırma Videosu 1 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 1.7 GB Boyutunda 1 Saat önce Sega, Sonic Odaklı Yeni Canlı Yayın Etkinliği Düzenleyecek 2 Saat önce Predator: Hunting Grounds'ın PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler