IEM Rio 2024 Turnuvası Eşleşmeleri Yapıldı!

25.09.2024 12:40 Hamit Can Sayılgan

 
     Intel & ESL işbirliği ile Brezilya'nın başkenti Rio de Janeiro'da düzenlenecek Intel Extreme Masters Rio 2024, CS2 turnuvasının eşleşmeleri yapıldı! B grubunda yer alan temsilcimiz Eternal Fire, Danimarkalı Astralis takımı ile eşleşti.
 
     16 takımın 250.000 dolarlık ödül havuzunda mücadele edeceği IEM Rio 2024 turnuvasında takımlar 8'erli olarak 2 gruba bölündü.  
 
     A grubunda Natus Vincere ile Rare Atom, Complexity ile Team Liquid, Faze Clan ile FURIA Esports ve paiN Gaming ile MOUZ eşleşti.
 
     B grubunda Team Vitality ile 9z Team, The MongolZ ile Virtus.pro, Eternal Fire ile Astralis ve HEROIC ile G2 Esports eşleşti.  
 
     7 Ekim Pazartesi günü başlayacak turnuvanın açılış karşılaşmaları tek maçlık, grup ve Playoff karşılaşmaları ile 3 maçlık seri formatında oynanacak. Grup etabında mağlup olan takımlar alt tura düşecek ve bu etapta toplam 6 takım Playoff etabına yükselecek. Grup liderleri adlarını doğrudan yarı final etabına yazdıracak. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Playstation State of Play Etkinliğinde Gösterilen Tüm Oyunlar 1 Saat önce Alan Wake 2 DLC'si The Lake House Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered Duyuruldu: PS5 ve PC'ye Geliyor! 1 Saat önce PlayStation Plus Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Ghost of Tsushima Devam Oyunu Ghost of Yotei Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler