Dragon's Dogma Ek Paketinden Oynanış Videosu

21.03.2013 19:17 Samet Konuksal


    Dragon's Dogma ile birlikte konsollarda başarılı bir çıkış yakalayan Capcom, RPG türündeki projesini yeni eklentiyle birlikte devam ettiriyor. Dragon's Dogma: Dark Arisen'den bugün yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda Mystic Knight karakterine ait bazı sahneler yer alıyor.
 
    Videoyla ilgili yayınlanan basın bültenine ve videonun kendisine aşağıdan ulaşabilirsiniz;
 
"Bazen, Dragon's Dogma: Dark Arisen'ın yeni videosunda da göreceğiniz üzere, başarılı olmak için büyüyle kaba kuvveti birleştirmek gerekir. Mystic Knight'ı önce bir grup Pyre Saurian'ın canını almaya çalışırken, sonra da oradan geçmekte olan Strigoi'ye binerek Cursed Dragon'ın sandviçine malzeme olmaktan kurtulurken göreceksiniz.

Dragon's Dogma: Dark Arisen orijinal Dragon's Dogma'nın tüm içeriğine ek olarak oyunculara yeni bir yeraltı diyarı da sunacak. Orijinal oyuna sahip olan oyuncular kayıt dosyalarını kullanarak Arisen olarak yolculuklarına devam edebilecek, seri ile yeni tanışacak oyuncular ise Dragon's Dogma deneyimlerine sıfırdan başlayabilecekler. Dragon's Dogma: Dark Arisen 26 Nisan'da Avrupa'da piyasada olacak."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma: Dark Arisen Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'ten 5 Saatlik Oynanış Videosu Ortaya Çıktı 24 Eylül God of War: Ragnarok İçin Yeni Mod PSN Zorunluluğunu Kaldırıyor 24 Eylül Microsoft Flight Simulator 2024 vs 2020 Grafik Karşılaştırma Videosu 24 Eylül Black Myth: Wukong İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 1.7 GB Boyutunda 24 Eylül Sega, Sonic Odaklı Yeni Canlı Yayın Etkinliği Düzenleyecek 24 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler