PS Move için Yeni Bir Patent Daha

19.04.2012 12:35 Ersin Kılıç


     Sony'nin harekete duyarlı kontrol sistemi olan PS Move için öneümüzdeki dönemlerde başta Sorcery olmak üzere önemli oyunlar ile karşılaşacağız. Fakat alınan yeni bir patente bakacak olur ise Sony, Move'u çok farklı şekillerle de kullanacağa benziyor.
 
     Sony'nin Move için aldığı bu yeni patentte, Move için yeni bir aparat daha geldiğini görüyoruz. Direksiyon benzeri bir tasarıma sahip olan bu yeni aparatın sağ ve sol kısmındaki tutacaklar da açılabiliyor. Açıldığında ise motorsiklet direksiyonu benzeri bir görünüme sahip olduğunu görüyoruz.
 
     Henüz hangi amaçla kullanılacağını bilmesekte özel bir oyunun yanı sıra araba, motor yarışları veya uçak oyunları için kullanılabilecek bir aparata benzediğini söyleyebiliriz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Move Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Geldi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 İçin Üçüncü Şahıs Modu Yayınlandı 9 Saat önce NewGamePlus: GTA 5'in Gelişmiş Sürümü Neler Vadediyor? 10 Saat önce BAFTA 2025 Yılın En İyi Oyunu Adayları 11 Saat önce Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan Fırstları 08 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler