Steam Controller Pro Dota 2 Oyuncusuna Uygun Değil

09.01.2014 10:25 Alkan Adakaner


     Steam Controller'ın bazı PC oyunları için uygun olmayacağı kontrolcü duyurulduğundan beri konuşuluyor. Bazı FPS oyunları ve DOTA 2 gibi profesyonel turnuvalara sahip olan oyunlarda oyuncuların tercihi klavye olmaya devam edecek diyebiliriz.
 
    Valve çalışanları da bu konuda farklı düşünmüyorlar. Bazı Valve çalışanlarının açıklamalarına göre DOTA 2 profesyonelleri Steam Controller'ı tercih etmeyeceklerdir.
 
    "Dota gibi bir oyunda Steam Kontroller klavye ile eşdeğer performans veremeyecektir. Profesyonel oyuncu Danylo 'Dendi' Ishutin'i alıp onun düzeyinde bir oyuncuya bu kontrolcüyle oynamasını söyleyemezsiniz; zaten amacımız da bu değil. Bu Steam Controller ile oynanan oyunların geneli için geçerli olan bir gerçek."
 
     Valve yetkilileri buna karşın klavye ve mouse ikilisi ile yapabileceklerinizin %90'ını Steam Controller ile de yapabileceğinizi belirtiyorlar. Yani kontrolcünün performansı oldukça iyi düzeyde.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler