Silent Hill 2 Remake Çıktı: İlk Oyuncu Yorumları Olumlu

08.10.2024 16:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Bloober Team tarafından bir süredir geliştirilme aşamasında bulunan Silent Hill 2 remake nihayet piyasaya sürüldü. 8 Ekim yani bugün itibarıyla yayınlanan oyunun Steam platformundaki ilk oyuncu incelemeleri son derece olumlu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Silent Hill 2 Remake oyuncular tarafından sevildi 
 
 
 
Ölen eşinden bir mektup alan James karakteriyle oynadığımız yapım içerisinde orijinal oyunda yer alan atmosfer doğrudan korunmuş ve daha da iyi hale getirilmiş durumda. Grafik ve animasyon anlamında üst düzey bir yapıya sahip olan diğer taraftan ışın izleme gibi yeni nesil teknoloji destekleri ile karşımıza çıkan yapım, oyuncular tarafından bir hayli sevildi.
 
Serinin ister hayranı olun isterseniz de seriye girecek yeni bir oyuncu olun, her oyuncu kanadına hitap eden yapısıyla ön plana çıkan Silent Hill 2, Steam platformunda 33 dolardan satışta bulunuyor. İncelemelere bakacak olursak genel olarak oyuncular, orijinal yapıyı ve beklediğimiz atmosferi güzel bir şekilde yansıttığını ancak yer yer optimizasyon sorunlarıyla karşı karşıya kaldıklarını aktarıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Serisinin Yeni Oyunu Pathologic 3 Duyuruldu 26 Dk önce Overwatch 2'nin Yeni Sezonu 15 Ekim'de Başlıyor: İşte Detaylar 1 Saat önce Amazon'un Sunduğu Throne and Liberty Üç Milyon Oyuncuya Ulaştı 1 Saat önce Beklenen Oldu: Red Dead Redemption PC'ye Geliyor! 1 Saat önce Ubisoft Satın Alınma Tekliflerini Değerlendirdiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler