Haftalık Canlı Yayın Programımız Yayında (20 - 26 Temmuz)

20.07.2015 15:38 Talha Aynacı

      Haftalık olarak güncellenen canlı yayın programımızda 20 - 26 Temmuz tarihlerinde karşınızda olacağımız yayın akışı karşınızda!
 
Kanalımızı takibe alarak yayınlardan anında haberdar olabilirsiniz: 
 
http://www.twitch.tv/bolumsonucanavari
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Kalzagg 20.7.2015 15:46:46

Osmanlı Soylusuyla Edward H1Z1 oynasın yeter benim için gül gül ölüyom

MoÇü 20.7.2015 16:16:25

Yayın akışı çok iyi olmuş

ardaq 20.7.2015 16:17:27

isteklere cevap vermiyormuş gibi geldi

EyesNight 20.7.2015 17:17:27

Darkest Dungeon güzel olucak benim için

Guest-714AB4560 20.7.2015 17:22:59

sadece gökhan ı izlerim bu hafta.. talha ile çekse daha güzel olurdu

BSC Misafiri 20.7.2015 18:05:23

Bu seferki yayın akışı biraz daha iyi olmuş en azından eleştirileri biraz dinlemişler gibi. Zaman bulabilirsem çoğunu izlicem.

Grasyas01 20.7.2015 19:05:46

Newbielerden bıktım

Y@KI$IKLII 20.7.2015 19:05:51

Samet , Edward ve Bilge bu kişiler yayın yaptıkları zaman kesinlikle izlemiyorum kapatıyorum.. Bebe beliğe yayın yaptırıyorsunuz.. Kaç kere söyledik; Biz BSC ' nin asıl ekibini (Ersin, Talha ,Gökhan) istiyoruz dedik..Ama bakıyorum yine aynı tas aynı hamam.. İzlemiyorum artık sizi . . . !

xginxa 20.7.2015 19:16:45

Bu kanala Edward gibi adamlar da lazım. Kendi adına konuş Edward'ı takip eden bir çok kişi var popüler oyunları oynamamasına rağmen. Samet f2p oynayan kitleye yönelik bir yayıncı bence bu da mantıklı bir hamle ve gündüz kanalın aktif olmasını sağlıyor. Bilge konusunda ise katılıyorum. Yayıncılık yeteneği yok bence, sadece yayıncılık değil oyunları da oynayamıyor ama saygı duymak lazım onun yayını olduğunda ben de izlemiyorum. Adamların tek işi twitch değil. Ben de BSC ekibinin daha fazla yayın yapmasını istiyorum ama imkan olsa neden yapmasınlar?

Y@KI$IKLII 20.7.2015 19:57:46

quote:

Orjinalden alıntı: Aty. Bu kanala Edward gibi adamlar da lazım. Kendi adına konuş Edward'ı takip eden bir çok kişi var popüler oyunları oynamamasına rağmen. Samet f2p oynayan kitleye yönelik bir yayıncı bence bu da mantıklı bir hamle ve gündüz kanalın aktif olmasını sağlıyor. Bilge konusunda ise katılıyorum. Yayıncılık yeteneği yok bence, sadece yayıncılık değil oyunları da oynayamıyor ama saygı duymak lazım onun yayını olduğunda ben de izlemiyorum. Adamların tek işi twitch değil. Ben de BSC ekibinin daha fazla yayın yapmasını istiyorum ama imkan olsa neden yapmasınlar?
Zaten kendi adıma konuşuyorum kardeş sen niye üstüne alınıyorsun ki .. ? Ben bahsettiğim kişileri izlemediğimi beğenmedimi belirttim.. Kendi görüşümü belirtmek benim en doğal hakkım.. Sen beğenebilirsin eyvAllah saygı duyarım ama ben BSC ' nin asıl ekibinden başka diğer arkadaşları beğenmiyorum ve yayınlarını izlemiyorum.. Ve eminim ki çoğu kişi benimle aynı görüşte.. ;)

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan Fırstları 08 Mart GTA 5 Enhanced Edition İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 08 Mart Amazon Prime Gaming'in Mart Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 08 Mart Marvel's Spider-Man 2'nin Yeni Güncellemesi Performansı Arttırıyor 08 Mart Killing Floor 3 Ertelendi: Ne Zaman Çıkacak? 08 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler