Star Wars Episode I: Jedi Power Battles Remaster Duyuruldu

11.10.2024 13:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Aspyr, Lucasfilm Games ile işbirliği yaparak 2000 yılında piyasaya sürülen yandan görünümlü aksiyon oyunu Star Wars Episode I: Jedi Power Battles'ın yeniden düzenlenmiş sürümünü duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Star Wars Episode I yenilenmiş sürümüyle geliyor
 
 
 
23 Ocak 2025 tarihinde 20 dolarlık satış etiketi ile karşımıza çıkmaya hazırlanan yeniden düzenlenmiş sürüm içerisinde modern kontroller, başlangıçtan itibaren mevcut olacak 13 yeni karakter, yeni seviyeler, oyunun sonraki sürümlerinde tanıtılan eğitim modu, 2 oyunculu işbirliği modu ve çok daha fazlası yer alacak.
 
İkonik anları yeniden yaşayabileceğiniz ve ışın kılıcınızı düşmanlara karşı kullanabileceğiniz yapımda, Theed Sarayı'nı geri almak tamamen bizim işimiz oluyor. Savaş droidlerinin bulunduğu ve suikastçıların kol gezdiği remaster'da gücümüzü ortaya çıkarmaya çalışıyor ve ışın kılıcımıza bel bağlamak durumunda kalıyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake, Concod'un Bile Gerisinde Kaldı 1 Saat önce Xbox Oyunları Artık Android Cihazlardan Satın Alınıp Oynanabilecek 2 Saat önce MechWarrior 5: Clans İlk Günden Xbox Game Pass'te Olacak 3 Saat önce Tetris Forever İçerisinde Hangi Oyunlar Yer Alacak? 3 Saat önce Splinter Cell Remake'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler