NieR: Automata'nın Yapımı Tamanlandı

03.02.2017 21:41 Gazali Çetinkaya

   Square Enix yapımcısı Yosuke Saito twitter üzerinden NieR: Automata'nın gold statüsüne ulaştığını duyurdu. Bu da demek oluyor ki oyunun yapımı tamamlandı ve oyun çıkış tarihi ile buluşmaya hazır.
 
   Yosuke Saito ayrıca NieR: Automata'nın aslında uzun zaman önce yapımın tamamlandığını ancak son dönemlerde bu tip tweetlerin popüler olmasından dolayı kendisinin de bunu duyurmak istediğini belirtti.
 
   NieR: Automata; 23 Şubat tarihinde Japonya'da, 7 Mart tarihinde Kuzey Amerika'da ve 10 Mart tarihinde ise Avrupa'da PlayStation 4 için çıkış yapacak. PC sürümünün ise ilk başta PlayStation 4 ile eş zamanlı olarak çıkış yapacağı söylenmişti ancak daha sonra henüz netleşmediği için sadece 2017 olarak belirtildi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NieR Automata Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Mirage Bu Ay Steam'e Geliyor 07 Ekim 343 Industries Birden Fazla Halo Oyunu Üzerinde Çalışıyor 07 Ekim Nintendo Switch 2'nin Bu Yıl Duyurulacağı Bildiriliyor 07 Ekim Epic Games'in Ücretsiz Oyununu Kütüphaneye Eklemeyi Unutmayın 07 Ekim 2si1: The Last of Us 2. Sezon'dan Yeni Detaylar 07 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler