EA, MoH ve Battlefield'ın Farklı Olmasını İstiyor

17.07.2012 10:33 Tunahan Başol


     Bildiğiniz üzere Electronic Arts bir sene Battlefield, bir sene de Medal of Honor oyunu çıkarıyor. Geçtiğimiz sene Battlefield 3'ün çıkışının ardından bu sene sıra Medal of Honor: Warfighter'da.
 
     Electronic Arts birbirine oldukça benzetilen bu iki markayı birbirinden farklı tutmak istiyor. EA'den Frank Gibeau'nun yaptığı açıklamalar da bu düşünceyi destekler nitelikte.
 
     "Battlefield ve Medal of Honor markaları birbirinden farklı olmalı. Biz Medal of Honor'da oyunun gerçekçiliğini hissettirmek istiyoruz. Çoklu oyuncu modu da Battlefield'dan farklı."
 
     İki farklı markanın da kendisine özgü artıları ve eksileri olduğunu belirten yönetici, tek düze bir yapıda giden rakipleri Call of Duty'ye karşı olduğunu dile getirdi.
 
     "İki farklı marka birbirinin alternatifi olursa, bu verimsizlik olur. Her sene bir oyunun çıkması ise yorgunluk yaratmaz."
 
     Sizce Battlefield ve Medal of Honor oyunları birbirlerine benziyor mu? Yorumlarınızı bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor: Warfighter Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Oyunu Pera Coda'ya, Dünya Basınından Büyük İlgi 04 Temmuz KONAMI, eFootball™'un 30. Yılını Kutluyor 26 Haziran İstanbul’da Geçen Hikaye Odaklı Macera Oyunu Pera Coda’nın Tanıtım Fragmanı Yayınlandı 25 Haziran KRAFTON, inZOI için Resmi ModKit Güncellemesini Yayımladı ve Mac Sürümünü Ön Siparişe Açtı 13 Haziran KRAFTON İlk Kez Steam Publisher Sale Event’e Katılarak En Kapsamlı İndirimlerini Gerçekleştiriyor 13 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler