South Park RPG'si Ücretsiz Başlamış

18.12.2012 12:37 Gökhan Yılmaz

 
     South Park'ın RPG oyunu görsellik açısından çizgi dizisine büyük benzerlik gösteriyor. Tam olarak çizgi diziye benzmesi istenilen oyunun ilk çalışmaları ücretsiz yapılmış. Dizinin yapımcıları Trey Parker ve Matt Stone, Obsidian'ın yaklaşımından çok etkilenmiş. Fakat Obsidian patronu Feargus Urquhart'ın bazı şüpheleri varmış. RPG olaylarının kolay, ama oyunu çizgi dizi gibi göstermenin zor olabileceğini düşünüyorlarmış.
 
     Obsidian hiç bir ücret almadan bir hafta boyunca ilk prototipi çıkarmak için uğraşmış ve bu esnada South Park ekibinden materyal ve teknik destek almış. İş tamamlandığında Parker ve Stone ortaya çıkan işten çok etkilenmiş ve Viacom kesenin ağzını açarak THQ ile kontrat imzalanmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
South Park: The Stick of Truth Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Geldi 09 Mart Kingdom Come: Deliverance 2 İçin Üçüncü Şahıs Modu Yayınlandı 09 Mart NewGamePlus: GTA 5'in Gelişmiş Sürümü Neler Vadediyor? 09 Mart BAFTA 2025 Yılın En İyi Oyunu Adayları 09 Mart Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan Fırstları 08 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler