Razer: "PC Devleri Risk Almaktan Kaçınıyorlar"

16.01.2012 15:07 Samet Konuksal


      Geçtiğimiz günlerde duyurduğu Project Fiona isimli yeni tablet PC projesiyle birlikte dikkatleri üzerine toplayan Razer, PC oyunculuğunun devamı hakkında konuşmalara ve çalışmalara devam ediyor. Razer'in CEO'su Min-Liang Tan, bu konu hakkında konuştu.
 
      CES fuarında Kotaku'ya konuşan CEO, PC'deki dev firmaların risk almaktan kaçındıklarını dile getirdi. Son dönem içerisindeki duyurduklarıyla birlikte gerçekten de PC oyuncuları adına risk aldığını gördüğümüz Razer CEO'sunun konuşması şu şekilde;
 
"PC ile uğraşan dev firmalar yenilikler yapmayı, risk almayı durdurdu. Biz şuan PC ile yapabileceklerin çok küçük parçasıyla birlikte duyurular yapıyoruz. Aslında bundan biz de bıktık. Dev firmalar ile bir araya gelip birşeyler ortaya çıkarmak isterdik. Son dönemdeki projelerin araştırma & geliştirme kısmına 50 milyon dolarlık yatırım yaptık. Her ne olursa olsun, mücadelemizde yalnız olmadığımızı düşünüyorum. Firmalar da, oyuncular da başarılı işlerin ardından yola koyulacaklar.
 
PC oyuncuları yeniliğe açık bir kitle. Razer'i hem sevmelerinin, hem de nefret etmelerinin nedeni bu. Bu konuda açık olalım, en son ne zaman PC sektöründe bir firma bizim son dönemdeki projelerimiz kadar tutkulu bir çalışma başlattı?
 
'PC oyunculuğu ölmedi' diye bir proje başlattık. Çünkü elimizde işe yarar projeler var. Bu projeler sonrasında da 'PC oyunculuğu ölmedi' demeye devam edeceğiz çünkü ortalıkta dolandığımız sürece, PC'deki oyunculuğu canlı tutmaya çalışacağız."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Fiona Platformlar: PC Geliştirici: Razer Dağıtıcısı: Razer Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 İçin 4K Doku Paketi Yayınlandı 49 Dk önce Hayatta Kalma Korku Oyunu The Backrooms 1998, 20 Şubat'ta Konsollar ve PC İçin Çıkıyor 1 Saat önce To the Moon: Sigmund Minisodes 1 ve 2, Xbox Series ve Switch için Yayınlandı 1 Saat önce Birinci Şahıs Nişancı Oyunu Spectre Divide, 25 Şubat'ta PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Bilimkurgu RPG Guns Undarkness, Demosu 24 Şubat'ta Yayınlanıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler