Saints Row Gat Out of Hell'in İlk 35 Dakikası Yayınlandı

19.01.2015 19:44 Tayfun Kumaş

 
     Bu ay içerisinde piyasadaki yerini alacak olan Volition'un Saints Row IV'e Standalone ek paket olarak geliştirdiği Saints Row: Gat Out of Hell'in ilk 35 dakikasına ait oynanış videosu paylaşıldı.

     Bir oyuncunun PlayStation 4'ten 60 FPS olarak çektiği bu video, Saints Row: Gat Out of Hell'ın ilk yarım saatini oyunculara sunuyor. Tabii doğal olarak video Spoiler de içeriyor.
 
    Yeni nesil için tekrardan hazırlanan Saints Row IV'ün Re-Elected adlı yeni nesil sürümü, PS4 ve Xbox One için Gat out of Hell'i de tamamen içerisinde barındıracak. Oyun, 23 Ocak'ta piyasadaki yerini alacak.

    Güncelleme: YouTube'daki videonun silinme riskine karşı kendi sunuculurımıza yükledik. Aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: Gat Out of Hell Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hitman Geliştiricisi IO Interactive, MindsEye Yayıncılığını Üstlendi 14 Dk önce It Takes Two'dan Büyük Başarı: 20 Milyon Satış Sayısına Ulaştı! 1 Saat önce Resident Evil 4 Satışları 8 Milyonu Aştı 2 Saat önce The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II, 14 Şubat 2025'te Batıda Piyasaya Sürülecek 16 Ekim Urban Myth Dissolution Center 13 Şubat 2025'te Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 16 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler